HUMOR

CSAK EGY MOSOLYÉRT! BUÉK 2017!

Csak az veszhet el, aki meg akar öregedni. Ne hagyd el magad. Sokat, még többet kell nevetni! (Berda József) Kezdődjék mosolygósan az évünk!
 

CSAK EGY MOSOLYÉRT

Vége a nyárnak, de azért ne szomorkodjunk. „A mosolygós embereknek sem könnyű a sorsa, csak másképp élik meg. Derűsen, és ez a nehezet is könnyebbé teszi. Az örömöt nemcsak kapjuk, de belülről csináljuk is, és ez fontosabb.” / Müller Péter/
 

CSAK EGY MOSOLYÉRT

Vége a nyárnak. Gyűjtsük össze emlékeinket és legyünk optimisták! A rövidülő napok, az őszi ködök, ne szegjék kedvünket. Ehhez szeretnénk hozzájárulni egy a lapunkban már megjelent humoros összefoglalóval.

 

CSAK EGY MOSOLYÉRT

A nyári kánikulában az alábbi 5 leckével mosolyt szeretnék varázsolni az olvasok  izzadó arcára. A történetek forrása az internet. Jó szórakozást!

 

IDÉZETEK KÁRFELVÉTELI JEGYZŐKÖNYVEKBŐL

Lehúzódtam az út szélére, megláttam az anyósomat, és nekimentem a vasúti töltésnek.”
“Miközben azon igyekeztem, hogy agyonüssek egy legyet, nekimentem egy telefonpóznának.”

 

CSAK EGY MOSOLYÉRT

Induljon az újév egy mosollyal. Ebben szeretnék segíteni néhány székely szellemességgel. Reménykedjünk, hogy 2014 szilveszterét is megelégedett mosollyal köszönthetjük majd.

 

CSAK EGY MOSOLYÉRT

- Gratulálok, Szabó úr, az utóbbi három hétben nagyon sokat javult a memóriája.
- Elnézést, de nem Szabó vagyok, hanem Kovács.
- Na látja!

 

Hotyka

A német médiában számtalan felületen megjelent az a döbbenetes információ, hogy az Orbán-kormány kipusztította a budapesti állatkertben élő alföldi pettyes hotykát. Idehaza rögvest facebookcsoport alakult a kedves kis élőlény megmentésére, tudósok és közéleti személyiségek tucatjai ítélték el e barbár cselekedetet.

 

BUÉK 2013 – CSAK EGY MOSOLYÉRT!

20 évvel ezelőtt a Kór-lap szilveszteri számában néhány humoros szösszenet jelent meg.
Most ennyi év után döntse el az olvasó megér-e egy mosolyt ezek felidézése! BUÉK!!!
 

CSAK EGY MOSOLYÉRT

Hosszabb nyári szünet után újraindítjuk lapunkat. Első cikkünkkel a kánikulától szenvedő olvasóink arcára szeretnénk egy kis mosolyt varázsolni!

 

 

„ Sose vegyél semmit, aminek nyele van. Azzal dolgozni kell!”

 

Tartalom átvétel